Hoppa till sidans innehåll

Vi söker spelare och ledare!


Va kul att just du vill börja i Rödsle BK!

Att vara ledare är bland det svåraste, roligaste och bästa man kan göra. Det är vi som ska lära barnen att spela fotboll, det är vi som ska lära barnen visa respekt och ödmjukhet mot andra människor, det är vi som ska göra träningarna roliga och skapa en miljö där barnen lyckas med aktionerna och utvecklas som spelare, det är vi som ska se till att barnen känner sig trygga och sedda.
Men framförallt så är det vi som ser glädjen i deras ansikten när de lyckas med en dribbling, skott, passning. Det är vi som får dela glädjen när vi vinner matcher!

Rödsle BK kräver att vi ledare lämnar in ett utdrag ur Polisens belastningsregister till klubben, när du fått hem ditt kuvert från Polisen så lämnar du det till kansliet.

Vi som klubb erbjuder i första skedet en internutbildning för tränare där vi går igenom spelarutbildningsplanen, visar några nyttiga övningar, närvarorapportering m.m. Vi går även en rundvandring på Fredriksbergs IP där vi visar vad allt finns och vilka regler och ordningsföreskrifter som gäller. Lite senare kommer du som ledare att erbjudas gå en C-diplom utbildning som vänder sig till dig som är tränare för barn upp till 12 år genom Svenska Fotbollsförbundet (Något som vi har som krav att alla ledare någon gång ska gå).
Vi vill även att du som ledare deltar i våra ledarträffar för att få information och att få möjlighet att träffa och lära känna de andra ledarna inom föreningen.

Fyll i formuläret https://bit.ly/3gXmO2I eller kontakta Jonas, This is a mailto link eller 070-2962775 om du vill veta mer.

Uppdaterad: 04 APR 2018 10:15 Skribent: Jonas Karlsson
E-post: This is a mailto link

 Kansliets öppettider:

Kontakta Jonas Brorsson
vid frågor och annat.

   

Klicka på SmFFs logga för att

se klubbens alla matcher 2022

Matcher här om SmFF ligger nere.

Folkspel.png

Banner, pälskling 320x320, 210520..gif

 

Scania

 

   

 

Startsidan

Stöd Rödsle BK via Sponsorhuset
när du handlar online


 

 

Postadress:
Rödsle BK - Fotboll
Herrgårdsvägen 32
57237 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049184160
E-post: This is a mailto link