LOK-stöd

Alla lag med spelare mellan 7 - 25 år skall närvaroregistrera sina ledarledda aktiviteter digitalt i IdrottOnline (IOL). Detta sammanställs sedan automatiskt och blir en del av hela klubbens ansökan och LOK-stödsbidrag som betalas ut ifrån kommunen och RF (Riksidrottsförbundet).

Exempel på aktiviteter är träning, match och bollkallar. Det skall vara minst tre aktiva och en ledare på en lokstödsberättigad aktivitet. Aktiviteten skall pågå i minst 60 minuter.

Till din hjälp har du ditt lags kalender och den grupp med alla lagets spelare och ledare som är skapade i IOL. Detta hjälper kansliet till med och de håller gruppen uppdaterad. Var noga med att meddela kansliet om det kommer nya spelare till laget eller om någon slutar. Här finns en blankett att använda för nya spelare

Närvaroregistreringen kan ska via sms, en app eller på klubbens IOL-sida.

Om du behöver hjälp ska du kontakta Andreas Algesson 072-176 79 98 att komma igång med detta.

Uppdaterad: 24 JUN 2017 10:07 Skribent: Örjan Ringström