Låsning Rödsleskolan

Alla lagen turas om att låsa Rödsleskolans gymnastiksal. Samtidigt släcker man lyset, stänger ev öppna fönster/dörrar samt ser till så att inga vattenkranar rinner. Detta görs veckovis enligt ett rullande schema. Totalt brukar det bli två eller tre veckor på ett år som ett lag behöver hjälpa till med detta. Kansliet mejlar påminnelse och aktuella låsningstider till resp lag veckan innan man har låsningsansvaret. Klubben ersätts sedan för detta uppdrag av kommunen.

Till sin hjälp har man en pärm med instruktioner och blanketter som skall fyllas i efter utfört uppdrag. Denna pärm lämnas sedan vidare till nästa lag efter söndagens låsning.

Första gången man har detta ansvar så kan det vara bra att följt med en erfaren låsare någon kväll.

Detta är ett utmärkt uppdrag där man kan ta hjälp av föräldrarna.

Här finns aktuellt låsningsschema.

Uppdaterad: 09 FEB 2017 22:19 Skribent: Örjan Ringström