Anläggningsinformation

Fredriksberg

Anläggningen larmas av när du låser upp dörren. När du ska låsa, kontrollera att ingen finns kvar inne i klubbhuset eller att garaget är öppet. Om någon blir inlåst eller att garagedörren är öppen så går larmet och vi får betala 1500:-/utryckning.
Nyckel kvitteras ut hos kansliet mot en depositionsavgift 200:-

I det första förrådet finns det uppmärkta lagskåp där respektive lag förvara sina egna bollar och utrustning. I detta förråd finns även bollpump, hörnflaggor, västar.
I det bortre förrådet finns bollar, koner och västar för de minsta lagen (3 mot 3, 5 mot 5)
Alla som beträder förråden har ansvar för att ordningen upprätthålls och för att vårda utrustningen.

Givetvis kollar vi ledare över omklädningsrummet och lämnar det i samma skick som vill ha det när vi själva kommer dit.

Rödsle skolansgymnastiksal

Bollkorgen finns inlåst i förrådet brevid toaletten i omklädningsrummet en trappa upp. Bollkorgen öppnas med kod och däri ska det finnas inomhusbollar stl 3, bollpump, västar, koner. Alla ledare är ansvariga för att bollkorgen är komplett och att meddela kansliet om något behöver kompletteras.
Nyckel och tagg kvitteras ut hos Jonas Ström Fritidskontoret vid Arenan.

Be-Ge Hallen i Ernemar

Det är uppmärkt på dörrarna vilket omklädningsrum laget ska använda. Om det skulle uppstå frågor eller något som gått sönder, kontakta OAIK:s vaktmästare. Lista finns i entrén.

Saltviksskolan

Info saknas