Foto: Örjan Ringström

Klubbkläder

Rödsle BK anlitar vår lokala sportbutik Intersport som leverantör av träningskläder, overaller och väskor. Via formuläret nedan gör du din beställning.Skriv ut och lämna kupongen direkt till Intersport där det även går bra att prova ut rätt storlek. Betalning sker direkt till Intersport.

Rödsle BK Beställningsformulär 2020 Umbro.pdf

Rödsle web shop https://team.intersport.se/rodsle-bk

Det funkar såhär.

Man går in på eran web shop och beställer det man vill då kommer man att få betala med klarna,  sen får jag ett mail, då trycker jag grejerna och kunderna får ett sms så då är det bara för dom att komma in och hämta.

Det är hur smidigt som helst.

Dock dom ledarna som får en rekvisition från er måste komma ner till oss som vanligt och beställa.

Fördelen med detta är att kunderna måste logga in på Intersport och då kanske vi kan få dom att även välja Rödsle som förening och då får ni en större kickback.

Uppdaterad: 16 NOV 2017 20:22 Skribent: Stefan Axelsson

Kontakta Jonas Brorsson