Ny samarbetspartner för Miniordagen

04 AUG 2017 19:43
Rödsle BK har fått en ny samarbetspartner för Miniordagen
  • Uppdaterad: 05 AUG 2017 11:43

Det känns härligt att vi nu lyckats knyta Intersport ännu närmre till vår klubb. Vi hoppas att samarbetet runt Miniordagen ska göra att Rödsle BK och Intersport får ännu bättre och närmre kontakt och kan nyttja varandra på bästa sätt, och inte minst att det blir ekonomiskt gynnsamt för alla parter.

Vi som förening uppskattar att ha en lokal, kunnig och pålitlig leverantör av kläder och utrustning, det är vårt ansvar som förening att gynna den lokala handeln på många plan så att staden har kvar sina butiker och blir en levande och attraktiv ort under alla årstider.

Glöm inte bort att ge ditt stöd till Rödsle BK när du handlar med ditt Intersport Clubkort. Om du inte har något så kan du ansöka om det här.

Skribent: Jonas Karlsson

Kontakta Jonas Brorsson