Inbjudan och anmälan 2022

Härmed inbjuder Rödsle BK era damlag att delta i vår inomhusturnering. Turneringen genomförs med Svenska Fotbollsförbundets regler för Futsal, med vissa tillägg och avsteg.

Förutom äran finns det prispengar att vinna!

TID OCH PLATS

Söndagen den 9 januari 2022, start klockan 10:00 i Oscarsgymnasiets sporthallar, Oskarshamn.

GRUPPINDELNING MM.

Maximalt antal lag är 16 st, och i så fall blir det fyra grupper med fyra lag i varje. Semifinaler och final och match om tredje pris.

Om inte maxantalet lag uppnås anpassas grupperna efter antalet lag. Minst tre gruppspelsmatcher garanteras.
Max 13 spelare per lag inklusive målvakt. Spelare får bara representera ett lag under cupen.
Gruppspel sker i två hallar samtidigt för att förkorta cupens totala tid.

PRISER

Cupens segrande lag erhåller 2.000 kr samt ett vandringspris. Vandringspriset behålls av det lag som först erövrar tre inteckningar. Laget som kommer på andra plats erhåller 1.000 kr och en pokal. Laget som kommer på tredje plats får en pokal.

Förutom ovanstående priser utses också turneringens lirare, målskytt och målvakt som föräras med individuella priser.

ANMÄLAN

Anmälan görs via meil till

This is a mailto link så snart som möjligt, dock senast den 1 december 2021. Anmälningsavgiften, 1.200 kr för lag 1 och 800 kr/lag för ytterligare lag om flera lag anmäls, ska betalas i samband med anmälan på bankgiro 340-8168 eller Swish 123 5326 822 text:LagDamcup 2022 . Först när betalning skett är anmälan formellt registrerad. Maximalt antal lag är 16 st och vid fler anmälningar är det "först till kvarn" (=betalad anmälningsavgift) som gäller.

Uppgifter som ska anges vid anmälan är föreningsnamn, division, tröjfärg samt kontaktman med mailadress och mobilnummer.

AVBOKNING

Anmälningsavgiften återbetalas fram till 2021-11-30.

Anmälningsavgiften återbetalas t o m 2021-12-30 minus ett avdrag på 500 kr.

Ingen anmälningsavgift återbetalas vid återbud efter 2021-12-30.
Om cupen måste ställas in, så återbetalas anmälningsavgiften till föreningens bankgiro.

SPELPROGRAM

Bekräftelse skickas till er kontaktman efter anmälan och betalning. Spelprogram och regler kommer att skickas till er kontaktman i vecka 51/52. Kommer också att finnas på hemsidan (se nedan).

SERVERING

I anslutning till sporthallen finns möjlighet att köpa enklare förtäring.

FRÅGOR HANTERAS AV

Kansliet 0491-841 60, This is a mailto link.

Stefan Axelsson 072-7028294, This is a mailto link

MER INFORMATION

Kommer att finnas på http://www.rödslebk.se/Cuper/rodsledamcup/

Välkomna till Rödsle Damcup!

Uppdaterad: 30 SEP 2021 07:36 Skribent: Stefan Axelsson

Kontakta Jonas Brorsson