Tomtematchen 161218

Söndagen 18/12-16 hade vi julavslutning med en match mellan barn och föräldrar, många tomteluvor fanns på plats. Matchen inleddes med att alla barn fick slå en straff mot sin förälder, när alla barn slagit sina straffar så hade barnen tagit ledningen med 6-0. Efter drygt en timmes spel så hade alla 14 föräldrarna kämpat hårt och hämtat upp underläget och kvitterade till 10-10 i den näst sista minuten.

I matchen sista anfall så uppstod en rörig situation inne i straffområdet och en förälder fick oturligt nog bollen på armen, domaren blåste givetvis straff! Efter en del diskussioner om vem som skulle slå straffen så kom vi fram till att straffläggaren skulle bli den som sköt skottet från början. Straffen slogs och den gick givetvis i mål, barnen firade segern under vilt jubel.

Stort tack till alla föräldrar, syskon och anhöriga som var med och spelade eller tittade på. Hoppas att vi kan spela en returmatch vid sista utomhusträningen någongång i höst.

Maj - September  även

Måndag och torsdag 15:00 - 19:00