Hoppa till sidans innehåll

P09

Välkomna till P09

Vi tränar söndagar (fr.om 10/11) kl 15.30-17 på konstgräs i Be-Ge hallen. Vi har fokus på individuell utveckling och samspel med närmaste medspelare. Genom att vi använder små ytor får alla spelare mycket bollkontakt och tvingas till många beslut. Vi strävar efter 1000 bollkontakter/träning.

Övningarna ska genomföras med bollen under kontroll, spelarnas hastighet ska vara så anpassad att bollen alltid är under kontroll. Allt eftersom bollkontrollen och självförtroendet ökar så stegras hastigheten och därmed övningens svårighetsgrad.
Ett steg, en touch!

Under matcher och matchliknande situationer så tillåts spelarna att driva och dribbla så mycket som möjligt, vi utvecklas genom att försöka. Passningar ska vara korta och till närmaste medspelare. När vi har bollen så är alla utespelare, anfallare. När motståndarna har bollen så är alla utespelare, försvarare. Alla spelar ska tillåtas att vara målvakt om de så önskar. Målvakter ska i första hand rulla ut eller spela bollen med foten längs marken. I de turneringar och seriespel vi spelar är spelformen 7 mot 7.

Alla spelare ska få möjlighet att utvecklas i sin egna takt, alla spelare får spela lika mycket och alla spelare kommer att få starta matchen.

Vi har start och speltidsgaranti!

LUST att pröva, RÄTT att misslyckas, MOD att försöka igen

Välkomna och glöm inte vattenflaska, benskydd och fotbollsskor! Om man är ny och vill komma och testa så räcker det med gymnastikskor, det kan finnas låneskor men inget vi kan garantera. Efter tre träningar om det känns kul och bra, så vill vi att man blir medlem i föreningen.

Sök gärna upp oss på Facebook!

Lagets officiella spellista på Spotify

 

Hälsningar

Jonas Karlsson 070-2962775 This is a mailto link

Peter Hjelm 073-700 93 74

 

 Kansliets öppettider:

Måndag - fredag 09:00 - 13:00 

    

Klicka på SmFFs logga för att 

se klubbens alla matcher 2021

IFK Oskarshamn Matcher 2021

 

Stöd Rödsle BK via Sponsorhuset
när du handlar online

 

 

 

 

 

tankOm

 

 

 

  

 

Postadress:
Rödsle BK - Fotboll
Herrgårdsvägen 32
57237 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049184160
E-post: This is a mailto link