Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Aktuellt"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Aktuellt


2019

3-4/8 Elitfönster Cup

17/3 Nickes cup i Växjö

2018

11/11 Jul-kul cup i Emmaboda

3-5/8 ICA Öland Cup

10/5 Stjärncupen i Påskallavik

 

2017

2016

19/6 Tommy Svensson Trophy i Växjö.

För mer info besök www.cupmate.nu/cup/tommy-svensson-trophy

 

23/4 är det match mot Stjärnan i Påskallavik.

Match start 11:00

 

16/4 är det dags för Möre cupen.

Våra matcher:

10:00 Rödsle BK - IFK Berga, plan 2

11:30 Möre - Rödsle BK, plan 1

13:00 Rödsle BK - Kalmar Södra, plan 1

14:30 TUFF - Rödsle BK, plan 4

 

13/3 och 20/3

Träning i Elajohallen 15:30 - 17:00

 

21/2

Träning ihop med p06 i Elajohallen, 21/2 och 28/2 14:00-15:30.

 

6/2

Cup i Elajohallen

Nu är det dags för att spela cup i Elajohallen.

Samling klockan 9:30 vid Elajohallen.

Första matchen 10:00,

slut för dagen ca. 13:00.

 

10:00 Rödsle BK 1 - Oaik 3

10:20 Oaik 2 - Rödsle BK 2

10:40 Västervik 2 - Rödsle BK 1

11:00 Rödsle BK 2 - Västervik 2

11:20 Fårbo FF - Rödsle BK 1

11:40 Rödsle BK 2 - Västervik 1

12:20 Rödsle BK 1 - Oaik 4  

12:20 Rödsle BK 2 - Oaik 3

 

 

2015

24/2

Södra Cell cup

Då börjar det att dra ihop sig till Södra Cell cupen i Blomstermåla. Gympahallen i Blomstermåla ligger vid Krungårdsskolan på orten. Adressen är Krunggårdsvägen 1. Läser jag kartan rätt så när ni kommer från Mönsteråshållet och närmar er centrum i Blomstermåla så tar ni vänster mot Kalmar. Sedan verkar det vara andra vägen till vänster sedan...Hoppas jag...

 

Vi samlas senast 8.00, första match är 8.30 och grabbarna vet vad som gäller och vilka lag de tillhör. Vi kör gul och svart som förra året fast med nya lirare inför varje cup under 2015.

 

Max 40 kronor i fickpeng, vattenflaska, benskydd samt inomhusskor, ej fotbollsskor!!!

 

Behöver ni samåka ringer ni mig, Mathias, på 070-6919643.

 

 

10/1

Vinterinformation

Passande idag med all nysnö...

 

Vi har ju haft som målsättning att leverera ett infobrev per årstid till er och nu är det så dags för vinterns brev.

 

Vilket år det har varit, vilken utveckling samtliga grabbar har gjort. Vi är idag 20 registrerade killar i laget varav en stomme på 16 som har en väldigt hög närvarostatistik. Killarna förstår också att en del lirare kommer och går och totalt har vi under året haft glädjen att lära känna sju killar till som sedan valt att ta en paus eller prova på något annat en stund. Ni vet att ni alltid är välkomna åter till oss!

 

Ni föräldrar är en viktig del i laget, det hoppas vi ni alla vet. Det är er glädje bredvid planen som driver både grabbarna och oss till att prestera det där lilla extra. Ert engagemang glädjer och värmer hela laget!!!

 

2014 deltog vi totalt i sex cuper av olika storlek och vi har verkligen gått från klarhet till klarhet och grabbarna har verkligen fått prova på alla positioner som finns därute på planen. Det som är extra glädjande är att de redan nu talar om vart de trivs bäst och det bekräftas allt som ofta också av våra iaktagelser bredvid planen.Pricken över i:et för killarna var nog att få åka till Guldfågeln och möta Kalmar FF och de gjorde det med bravur. Dagen blev verkligen något man kommer att minnas...

 

2015 är nu här och när vi påbörjar årets inomhussäsong gör vi det lika övertygade som när vi gick inomhus senast. Håller grabbarnas intresse och talang för fotbollen i sig bygger vi framtidens storlag här och nu, talangfulla är de samtliga :)

 

Vi har tagit beslutet att upphäva fjolårets lag gul och svart och låta grabbarna spela i nya lag 2015, det tror vi kommer att utveckla samtliga grabbar än mer. Vi gör det inte lika statiskt som 2014 utan kommer att rotera både grabbarna och oss ledare. Träningen kommer också att bli mer statisk och övningarna mer återkommande. Kring detta förklarar vi mer under säsongsuppstarten.

 

Några av er har frågat oss om seriespel och det finns ingen serie för oss att deltaga i i år tyvärr. Det vi vet är att vi kommer att få spela minst lika många cuper som förra året samt att vi avser kontakta kommunens övriga lag ganska omgående för att undersöka intresset av poolspel under 2015. Vår tanke är att varje lag som vill deltaga står för gästfriheten en gång under året och genom detta får grabbarna ett litet avbrott i träningen. Vi återkommer kring detta när vi vet lite mer.

 

Lite snabb vinterinformation från oss ledare, nu håller vi tummarna för att truppen är intakt när vi ses på söndag!

 

//

 

Jonas, Linda, Andreas och Mathias

 

 

14/12

Avslutning med zoo och cirkusbesök

Så kom då dagen grabbarna inte har längtat efter så där jätte, jättemycket...Sista träningen och sedan tre veckors ledighet från den där runda saken. På agendan stod belöningen för 20 bonusstreck i pärmen! Skumtomtar, pepparkakor och julmust slukades i rask takt. Sedan en överraskning med gladiatortema, cirkuspersonalen mot de förrymda djuren ifrån zoo, denna dag i rollen som zoo-gladiatorer.

 

Och vilken avslutning det blev, cirkuspersonalen fick verkligen ångra sin valda roll som utmanare denna dag, gatloppet blev rena mardrömmen med både skadeskjuten clown, björn och fåret Shaun...

 

Sedan hade tomten varit på besök och lämnat julsäck innehållandes fotbollsbilder, sköna strumpor och vattenflaska i hipp modell. Att det ska vara rätt färg, rätt modell och rätt lag är viktigt i en sjuårings fotbollsliv har vi fått lära oss 2014 :)))

 

Ett stort tack för 2014 alla spelare, föräldrar och alla andra anhöriga. Nu laddar vi för 2015 med ett par veckors ledighet.

 

God jul och gott nytt år önskar Linda, Jonas, Andreas och Mathias.

 

P.S Glömde att byta filter på kameran, därav väldigt filtriga bilder :) D.S

 

avslutning2014

 

1

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

 

27/11

Matchdags mot OAIK

Igår fick vi spela lite boll igen och denna gång tack vare att snälla ledarstaben i Oskarshamns AIK tänkt på våra grabbar. Två matcher för våra två lag stod på menyn och att vi redan efter bara 8 månaders träning står upp för laget och varandra gör oss stolta! Vi räknar aldrig resultat eller mål men varje spelares utveckling är en seger för oss ledare, varje dag, och som de har utvecklats :)))

 

16/11

Dags för lite matchträning

Den 26 november är vi inbjudna till lite matcher i Elajohallen mot AIK. Vi kommer att spela två matcher och vi ställs inte mot varandra denna gång även att grabbarna nu börjar förstå att den dagen kommer den också. Matchstart är klockan 17.30 och vi samlas senast 17.00 i Elajohallen ute i Ernemar. Vi spelar med lag gul och svart och allt beräknas pågå under 60 minuter. Eventuellla återbud meddelas ledarna senast 12.00 samma dag!

 

//

 

Ledarna

 

16/11

Inomhusträning enligt plan...

Tänk vad tiden går fort, nyss kändes det som att vi precis skulle gå inomhus och redan har vi hunnit med ett par pass :) Fantastiska grabbar och fantatiska föräldrar som ställer upp och lämnar/ hämtar/hejar under träningarna, skoj!!!

 

Nu är vi över 20 registrerarde spelare i laget, dock är inte alla på plats varje träning såklart...Vi snittar 15 personer hittils under inomhussäsongen och det är högt över förväntan med tanke på alla andra aktiviteter som finns där ute att välja på.

 

Vi vill påminna er om vikten av att grabbarna ska ha med sig vattenflaska och benskydd till träningarna, det är ett krav som vi kommer att försöka bli lite hårdare kring, vatten och att skydda sina ben är viktigt i fotbollens värld. Samma sak gäller med målvaktshandskar, de grabbar som vill testa på att vara målvakt har hittils fått låna av de killar som har med sig handskar då laget saknar egna. Vi vill gärna att de i fortsättningen tar med sig handskar hemifrån så blir det samma villkor för alla :)

 

Som ni vet samlar grabbarna streck inför tomtens ankomst och vår målsättning är såklart att de ska hinna få ihop sina streck i god tid innan den efterlängtade rösten hörs... De får också bonusstreck för tappad tand under veckan men vi vill absolut inte att de ska slita ut dessa tänder som har varit fallet hos någon tufffing, det ska vara ett roligt inslag i träningen och ni meddelar oss såklart om detta tänkta roliga inslag skapar någon press på hemmaplan!!!

 

Vi kör vidare under hösten och ser fram emot att fira lagets framgångsrika ettårsdag i februari tillsammans med er föräldrar och syskon sedan. Mer info kommer kring detta en bit in på det nya året i samband med vinterinformationen.

 

//

 

Ledarna

 

 

5/10

Cup i fantastisk höstvärme

Vilken insats av grabbarna och vilken härlig dag det blev. Samling vid Guldfågeln i arla morgonstund men inte ett gnäll trots sömniga ögon. In på Guldfågeln för att byta om i organiserat kaos innan vi beträdde Kalmar FF´s konstgräsplaner.

 

På agendan denna dag stod matcher mot både tre lag från Kalmar FF samt två från Färjestaden och med ett fantastiskt stöd från tillresta RBK anhängare stod grabbarna för mycket imponerande fotboll.

 

Vackert väder, god fika och avslutning på Max gjorde dagen komplett.

 

Ett stort tack till er alla som på ett eller annat sätt, i vått och torrt, alltid stödjer laget!!!

 

IMG_18781

 

IMG_18871

 

IMG_19141

 

IMG_19031

 

IMG_19211

 

IMG_19361

 

29/9

Cupen, avslutningen samt att vi går inomhus!

Men såklart inte samtidigt :)

 

Söndagen den 5/10 möts vi klockan 09.00 utanför MAX vid Guldfågeln Arena i Kalmar för en söndag i fotbollens tecken. Vi byter om inne på arenan och sedan väntar ett par timmars spel. Glöm ej matsäck, benskydd, underställ/ träningsoverall, skor. För er som behöver samåka, kontakta någon av oss ledare!

 

Söndagen den 12/10 är det avslutning på inomhussäsongen. Firar gör lagen tillsammans med anhöriga i Oscarsgymnasiet och vi börjar klockan 14.00. Syskon är såklart också välkomna! Anmälan senast den 5/10 till oss ledare!

 

Söndagen den 19/10 är det dags att påbörja inomhussäsongen igen. Platsen är gymnastiksalen i Rödsle och tiden densamma. Vår förhoppning är att vi ska kunna hitta andra träningsmöjligheter då vi är över 20 grabbar men vi återkommer kring detta när vi har mer information!

 

15/9

Träningsledigt samt inomhussäsong

Eftersom vi har cup den 5/10 skjuter vi på datumet då vi kommer att börja träna inomhus. Helgen därpå, den 12 så är det ju då avslutning vilket innebär att vi kommer att börja träna inomhus söndagen som följer, alltså den 19/10. Platsen är Rödsleskolans gympasal och tiden är samma som nu, 16.00 - 17.30

 

15/9

Som en rolig grej inför avslutningen...

Önskar vi hjälp ifrån alla er föräldrar och anhöriga och samla in era bilder ifrån tiden som passerat sedan vi började träna ihop i februari. Dessutom tycker vi det skulle vara roligt ifall ni kunde återberätta för oss saker som grabbarna sagt hemma vid matbordet, under fotboll på tv:n eller bara allmänt kring deras intresse för just fotboll!

 

Vi tänker nämnligen producera bildspel på killarna samt bygga upp det med roliga citat mm.

 

Maila gärna bilder samt citat till mathias.sabel@telia.com

 

 

14/9

Avslutning Rödsle BK

Söndagen den 12/10 är det avslutning för alla ungdomslag, spelare och anhöriga är välkomna till Oscarsgymnasiet där det ska firas med lite upptåg och mat. Mer information kommer kring detta men försök att planera in datumet redan nu så informerar vi mer vartefter info kommer oss tillhanda!

 

14/9

Cup i Kalmar

Den 5/10 har vi fått möjligheten att deltaga i en cup i Kalmar med matcher emot Kalmar FF samt Färjestaden. Vi ställer upp med två lag återigen och grunden i de båda är som tidigare. Vi kommer att lyfta grabbarnas möjlighet att deltaga under träningen nästa söndag! Första matchen sker klockan 10.00 den 5/10 och samtliga spelare möts utanför Max vid Guldfågeln Arena klockan 09.00. Cupen förväntas pågå med täta matcher till 14.00 cirka!

 

Mer info kommer kring samåkning mm.

 

 

14/9

Vi bara växer och växer

 

Som individer, som lag, som enskild, som kollektiv...Det är en ynnest för oss ledare att få utvecklas tillsammans med grabbarna, föräldrarna och laget Rödsle BK P-07. Resan fortsätter och när vi nu är 20 registrerade och ett snitt på 16 som varje söndag tränar kan vi bara undra vart detta ska sluta...

 

Bra jobbat alla grabbar, bra jobbat alla föräldrar som kör till träningen och bra jobbat alla anhöriga som finns där och hejar på!!!

 

 

30/8

Miniordagen avklarad med bravur!

Idag spelade vi oss både gula och svarta när det var dags för årets upplaga av Miniordagen. Ett stort antal matcher senare kunde vi summera in ännu en lyckad cup med många skratt och glada hejarop.

Vädret var inte riktigt med oss i början av dagen men trots detta var planerna fyllda av tappra krigare och förhoppninsgfulla anhöriga. Att ni föräldrar dessutom skötte klubbens servering och grill med bravur gjorde dagen ännu bättre!

 

Ett stort tack ifrån oss ledare för er insats!

 

IMG_1590[1]

 

IMG_1601[1]

 

IMG_1634[1]

 

IMG_1642[1]

 

26/8

Lagindelning Miniordagen

 

Gul:

Hugo

Erik

Herman

Teo L

Oscar L

Viggo

Anton

 

Svart:

Teo S

Sixten

Olle

Alex

Ludvig

Emrik

 

Spelschemat finns nedan!

 

21/8

Träningsledigt

Söndagen som följer efter cupen, alltså den 31 augusti, ställer vi in träningen då lördagen kommer att bli lång för många av oss och grabbarna säkerligen vill hinna göra något annat under helgen :)))

 

21/8

Miniordagen närmar sig

Vi kommer att ställa upp med två lag, gul och svart, och spelschemat ser ut som följer:

 

https://www4.idrottonline.se/RodsleBK-Fotboll/Cuper/Miniordagen2014/Spelschema2014/

 

Gult spelar alltså:

 

9.00

11.00

12.00

13.00

 

Svart spelar:

 

10.00

11.00

12.30

15.00

 

Vi pratar mer kring lagindelning på söndag när vi ses igen men redan nu vet vi att vi samlas 08.00 på IP, det är 40 kronor per spelare som gäller i plånboken samt att prisutdelningen sker individuellt i lagen och vi har bestämt att alla samlas 15.30 för prisutdelning och hyllning :) Det blir en längre väntan för det gula laget men vi tänkte ha en samling och lite fika kanske innan svart spelar sin sista match.

 

21/ 8

Förslag på grillschema Miniordagen

För att det ska finnas ett underlag för er föräldrar att diskutera kring på söndagsträningen så publicerar vi här ett första förslag på bemanning av grill/ servering enligt följande schema.

 

8-9 Sixten, Hugo

9-10 Ludvig

10-11 Herman

11-12 Viggo, Olle K

12-13 Teo L, Teo S

13-14 Alex, Emrik

14-15 Oscar

15-16 Anton

 

Se detta som ett första förslag tills vi vet slutgiltigt vilka fler som kommer att medverka på cupen. Skulle tiden inte passa byter ni bara tid med varandra på söndagsträningen. Att bemanna innebär försäljning av grillat och dryck samt att hantera grillen oxå. Vi delar uppgiften med P-06 så bemanningen blir antingen två personer eller fyra personer per timme.

 

15/8

15 tappra grabbar på första träningen

Extra skoj för laget var att ytterligare tre nya hade sökt sig till IP denna kyliga söndagseftermiddag för lite bollskoj. Lite Zlatan, några övningar och sedan efterlängtat spel med ett gäng energiska grabbar. Det är alltid skoj att stå bredvid och se deras fotbollsfokus och att de brinner för fotboll 24 timmar om dygnet...

 

7/8

Information inför uppstart av höstsäsongen

Nu börjar det närma sig igen, äntligen ska vi tillägga!!! Söndagen den 17 augusti börjar vi ladda upp inför höstens härliga träningar och hoppas att ni alla dyker upp igen för att fortsätta den fantasiska utveckling som ni alla gjort sedan vi startade upp P07 i våras!!! Gamla som nya spelare, välkomna till Fredriksberg IP klockan 16.00 - 17.30.

 

6/8

Miniordagen den 30 augusti

Nio lag är nu anmälda till vår grupp och vi märker redan på grabbarna att de längtar till att få möta alla anmälda lag. Återigen kommer vi att ställa upp med två lag, dessa renodlade P07 och vi pratar mer kring allt runt omkring på första träningen. Boka redan in datumet och vi påminner er föräldrar igen kring att vi kommer behöva er hjälp i serveringen under dagen. En insats som genererar en liten extra slant till klubbens verksamhet, väl värd sin vikt i guld :)

 

29/ 6 

Härlig avslutningsfest

Att dagen efter en intensiv cup lägga en familjefest kanske inte är det smartaste men tiden var lite knapp i planeringen. Därför är det otroligt skoj för oss när ni alla dyker upp med picknick och förberedda på match mellan föräldrar och grabbarna. Tyvärr för er föräldrar rullade bollen grabbarnas väg och de kunde inkassera sin första av många framtida segrar i föräldramatchen:) Att de sedan också vann femkampen och fick ge sig ut på skattjakt gjorde dagen än mer lyckad för dem alla. Vattenkriget bjöd vi också på! Ett stort tack till er alla för att ni ALLTID bjuder till för att detta ska kunna bli något riktigt roligt för oss alla!!!

 

 

 

28/6

Joab Cup

Lördagen den 28 var det dags för en ny bekantskap för grabbarna då vi begav oss till Blomstermåla IP för att spela Joab Cup. För motståndet denna dag stod Mönsterås, Blomstermåla, Rockneby, Fårbo och Oskarshamns AIK. Vädret var inte med oss denna dag men grabbarna kämpade tappert trots blåst, hällregn och kyla. För första gången ställde vi upp med två lag och det blev en positiv överraskning för oss alla där grabbarna fick mer speltid och dessutom slapp möta varandra. Planen kantades av föräldrar och ett stort tack till er alla, det är superskoj för oss att ni är med och hejar fram grabbarna.

 

Dagen till ära fick vi också möjlighet att låna in tre grabbar från P08 och det var roligt att få ta del av deras snabba utveckling som de gjort på den korta tid!!!

 

Efter diplom och glass bar det åter hemåt och ett gäng med trötta grabbar somnade skönt denna kväll.

 

Ett stort tack till arrangörerna och motståndarna för en härlig kämpadag, hoppas vi kan mötas snart igen!!!

joab

 

15/6

Avslutningen den 29 juni

Tidigare har ni fått information från oss rörande föräldramatchen och allt det andra som händer i överraskningsväg den 29 för grabbarna. Vi måste dock göra en ändring i den ursprungliga planen och det är att vi flyttar platsen ifrån Fredriksberg IP till Lyckan IP ( vid gamla pizzerian i Rödsle svänger ni av, kör förbi skolan och upp mot dagiset Långelid. Planen ni passerar är Lyckan och där samlas vi klockan 16.00.

 

Väl mött!

 

//

 

Andreas, Jonas, Linda och Mathias

 

 

15/6

INFO INFÖR JOAB CUP

Lördagen den 28 juni har Rödsle BK fått möjligheten att deltaga i JOAB CUP på Blomstermåla IP. Deltagande lag är vi, Mönsterås, Blomstermåla,Oskarshamns AIK, Rockneby samt Fårbo. Cupen startar klockan 09.00 och pågår fram till 13.00. Vi kommer att, för första gången, kunna ställa upp med två lag och detta ser vi fram emot lite extra för grabbarnas skull. Det kommer att bli mer bollkänningar för respektive spelare och vi ledare är extra glada för att ni föräldrar är inne på samma spår som oss kring just två lag. Vi samlas på plats i Blomstermåla IP senast 8.15, vi vet det blir tidigt :) ) men ska vi hinna byta om och ladda som vi brukar så behövs tiden. För er som behöver samåka så meddelar ni någon av oss ledare så fort ni kan! Som vanligt är kiosken öppen och vi gör som vid Sibylla Cup. En 20 till korv och en 20 till övrigt att handla för, detta är viktigt att alla följer!

 

Alla som varit på träningen är med i cupen och vi hoppas på bra stöd från sidan av planerna även denna gång!

 

Som ni förstår efter dagens träning är inte mina geografikunskaper de bästa så nedan finns en länk till fotbollsplanen i Blomstermåla, ni kommer upptäcka att jag inte hade ett enda rätt där!!!

 

http://www.monsteras.se/Fritid/Idrotts-motionsanlaeggningar/Idrottsplatser/Blomstermaala-IP

 

 

Glöm inte benskydd, vattenflaska samt fotbollsskor!!!

 

//

Mathias för ledarna i P-07

 

 

9/6

 

Årets första utomhuscup är avslutad!

Och vilken cup det blev. I strålande vackert väder och med mycket publik avgjordes Sibylla cup på Ryavallen i Fårbo. Ett härligt initiativ av Fårbo FF och mycket uppskattat av både oss ledare och våra små lirare. För motståndet stod IFK, AIK 1o2 samt Fårbo och det var ett gäng förväntansfulla grabbar som ställde upp på planen inför den första matchen. De flesta ganska trötta efter en sömnlös kväll/ natt fylld av förväntningar, drömmar om snygga mål och en och annan avgörande straff! Och det är just detta som är pojklagsfotboll och som gör det så roligt att få leda dem. Real Madrid, Barcelona och Arsenal blandas med drömmar om gröna klubbor i kiosken och ifall pengarna också räcker till en påse chips. Där en vinst bejublas lika mycket som en bjudglass när dagen är slut och där medaljen runt halsen, just där och då, slår precis allt annat!!!

 

DSC00034

 

DSC00043

När dagen summerades var grabbarna stolta över att spela i Rödsle BK och undrade när det var dags för nästa cup!

 

Ett stort tack till Fårbo FF och alla medverkande lag från oss i Rödsle BK.

 

 

27/5

 

Sibylla Cup

Cupen är lördagen den 7 juni med start klockan 10.00 på plats i Fårbo. Ryavallen heter planen och ni svänger av mot Fårbo, ned förbi Sibylla, mot centrum, framme vid Coop tar ni vänster under E22 och efter ett par 100 meter är ni vid planen.

Vi önskar att laget samlas klockan 9.00 uppe i Fårbo då vi tänkte fota en lagbild innan de blir skitiga också! Vi har informerat om 20 kronor även denna gång då det kommer att vara kiosk öppen. Dock, efter att Fårbo också meddelat att de kommer att sälja korv med bröd har vi sagt att, om det är ok för er alla, de får öka på beloppet med ytterligare en 20:a.

Totalt är det i dagsläget fyra matcher som ska spelas med ett litet lunchuppehåll och vi hoppas såklart på vackert väder med mycket picknickkorgar och filtar runt planen från er anhöriga. Turneringen beräknas sluta kring 13.00.

 

 

27/5

 

Miniordagen

Den 30 augusti är det dags för Rödsles ”Miniordagen” på Fredriksberg. En ganska stor händelse för klubbens yngre lirare där våra killar bland annat kommer att ställas mot Kalmar FF. Kring detta kommer det mer information efter sommaruppehållet men vi vill redan nu informera er om att klubben önskar att en anhörig per spelare hjälper till denna dag.

Vi har, tillsammans med föräldrarna i P06, fått uppdraget att ta hand om grillen vilket innebär att det ska grillas och säljas dricka, kaffe och annat. Alla pengar går till klubbens kassa och vi tror i dagsläget att det kommer att handla om en timmes insats per anhörig under själva dagen. Vår målsättning är att ingen anhörig kommer att behöva jobba under tiden våra grabbar spelar match men kan idag inte bestämt meddela detta till er!

 

 

14/4

En härlig inomhussäsong,

är nu över och underlaget har varit över förväntan. I snitt elva grabbar per träning är riktigt härligt och de har gått från klarhet till klarhet och imponerar på oss ledare varje gång. Senaste veckans äventyr och upptåg får alltid utrymme innan det är dags för övningar och det som de gillar mest, skotträning och matchspel!

Nu är det dags att avsluta inomhussäsongen med turnering i Elajohallen den 20 april med start klockan 10.00. Vi ser alla fram emot dagen och grabbarna tränar för fullt på sin egenproducerade kämpasång. Vi tackar alla föräldrar för att ni ställer upp och skjutsar grabbarna varje söndag och hoppas få se er alla igen runt planen när vi kör igång utomhussäsongen på Fredriksberg den 27 april klockan 16.00.

 

27/1

Små lirare i mängder!

Att ha ett stort gäng med små lirare är grymt inspierande för oss ledare. I söndags var vi tolv -07:or som tränade tillsammans och nu på söndag så kör vi igen. Alla gamla som nya lirare, välkomna till gymnastikhallen i Rödsleskolan 14.00!

 

 

Inga nyheter är skapade

 Kansliets öppettider:

Måndag - fredag 09:00 - 13:00 

    

Klicka på SmFFs logga för att 

se klubbens alla matcher 2021

IFK Oskarshamn Matcher 2021

 

Stöd Rödsle BK via Sponsorhuset
när du handlar online

 

 

 

 

 

tankOm

 

 

 

  

 

Postadress:
Rödsle BK - Fotboll
Herrgårdsvägen 32
57237 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049184160
E-post: rodsle.bk@telia.com