Seriesegrarna från Oskarshamn !!!!

28 SEP 2018 23:00
Vilken grym insats!!! Grabbarna tog chansen i sista omgången och tog sig genom en kanonmatch mot Myresjö/Vetlanda sig upp till första platsen och därmed också SERIESEGER!!!!!!
  • Uppdaterad: 28 SEP 2018 22:42

Det låg spänning och förväntan i luften när vi samlades på Fredriksbergs IP för avfärd mot Myresjö. Alla visste ju att en seger skulle innebära serieseger.

Matchen började lite trevande från båda håll, men sedan brakade det loss. Grabbarna kämpade, slet och spelade framför allt en otroligt bra fotboll!!! Målen trillade in i en strid ström och när matchen var slut så hade grabbarna vunnit med hela 9-0! Pontus gjorde 1-0 och därefter pricksköt Erik in 2:an. Sedan tryckte Pontus in ytterligare 3 pytsar. Oskar fortsatte målkalaset med ett fint straffmåloch sedan var det Pontus tur igen x2 (6 mål totalt!). Carl Hedberg avslutade sedan målskyttet också han med en otroligt snygg straff!

Myresjö

Det var en glad och mycket stolt hejjarklack som tagits sig till Myrvallen:

Myresjö

Ytterligare en härlig säsong !!!

Tack Janne och Micke för en fantastisk tränarinsats och tack grabbar för att vi får förmånen att följa er på fotbollsplanen!

Ett jättestort grattis! Det var ni värda :)

Forza Rödsle!

Som vanligt lite glimtar från matchen (ursäkta den darriga inspelningen, men det blir lätt så när tempen ligger runt nollan....) :

Fler bilder finns under "Seriematcher 2018"

Skribent: Per Sandberg