Förstaplatsen inom räckhåll efter seger mot Hjältevads Mariannelunds IS

23 SEP 2018 14:00
Det blev en målmässigt jämn tillställning på ett blåsigt Fredriksberg där lagen fick kämpa med och mot den starka vinden i var sin halvlek.
  • Uppdaterad: 23 SEP 2018 10:23

Rödsle inledde den blåsiga matchen med ett snabbt och effektivt kortpassningsspel. Trots en rejäl motvind vaskade de fram ett flertal målchanser.

Hjältevads Mariannelund kom dock in mer och mer i matchen ju längre halvleken gick och Rödsles backlinje hade ett tufft jobb att bedömma var bollarna skulle ta vägen i blåsten.
Men det blev inga mål för något av lagen innan halvtidsvilan.

Hjältevads Mariannelund

I andra var det Rödsles tur att ha vinden i ryggen och de tog omgående tag i taktpinnen. Efter ett flertal lägen kunde till slut Pontus prickskjuta in ledningsmålet, 1-0!!
Grabbarna fortsatte att mala på och inte långt efter ettan kom tvåan signerat Erik, som efter bra förarbete av Emil S kämpade in bollen i mål.

Hjältevads Mariannelund gav dock inte upp och efter ett snyggt skott, som med hjälp av blåsten skruvade sig upp i högra krysset var ställningen 2-1. Det var match på allvar igen.
Rödsle kunde dock hålla undan och glädjen var stor då domaren blåste av för full tid.

Hjältevads Mariannelund

I och med segern och det faktum att serieledarna Hebe fick stryk mot Hultsfred så har grabbarna chansen att smita förbi i sista omgången då det endast skiljer två poäng och Hebe redan har spelat alla sina matcher.

Så nästa fredag gäller det att vi sluter upp och stöttar grabbarna på bortaresan till Myresjö!!

Härligt kämpat grabbar!

Forza Rödsle!

Som vanligt lite glimtar från matchen (ljudkvaliteten kanske inte är den bästa när det var full storm in i micken):

Fler bilder finns under "Seriematcher 2018"

Skribent: Per Sandberg