Hebe starkast i seriefinalen

09 AUG 2018 10:00
Höstsäsongen rivstartade med hemma-match mot serieledarna IF Hebe. Vid vinst skulle Rödsle gå förbi.
  • Uppdaterad: 09 AUG 2018 10:36

Rödsle tog emot IF Hebe på ett varmt och soligt Fredriksberg. Grabbarna inledde matchen bra och kunde i mitten av första ta ledningen med 1-0 genom Ainuddin.
Hebe var dock inte ofarliga utan deras skickliga anfallare var ständigt ett hot mot ett tajt spelande Rödsle-försvar. När domaren blåste för halvtid så var ställningen fortfarande 1-0.

Hebe

I andra tryckte Hebe på för kvittering och efter en aggressiv press mot vår backlinje kunde de trycka in 1-1.  Efter målet stod matchen och vägde, men då en Hebe-anfallare tog sig in farligt i straffområdet fälldes han och det blev straff. En straff som Hebe förvaltade och ställningen var nu 1-2. Hebe hade vänt.

Grabbarna gjorde en sista kraftanstränging för att gå i fatt. Men istället för kvittering så kunde Hebe kontra in 1-3, ett mål som tog musten ur grabbarna.

Innan matchen blåstes av så utökade Hebe även till 1-4. Ett duktigt Hebe som i och med segern befäster serieledningen.

Hebe

Bara att ta nya tag i nästa match!

Forza Rödsle!

Som vanligt lite glimtar från matchen:

Fler bilder finns under "Seriematcher 2018"

Skribent: Per Sandberg